Uansett hvilken livsfase du er i, har du nok flere faste utgifter og inntekter. Som student har du kanskje studielån og ekstrajobb, og utgifter til leie av leilighet, Netflix-abonnement og så videre. Som nyetablert opplever mange at en større andel av inntektene øremerkes faste utgifter, spesielt om man akkurat har fått barn eller kjøpt sin første bolig.  

Utgiftene stopper jo heller ikke kun fordi barna blir eldre, og selv om man gjerne har større inntekt enn tidligere så øker ofte utgiftene når barna blir eldre - man har plutselig mange flere fritidsaktiviteter og mer utstyr å betale for. Noen regninger kommer til far og noe kommer til mor - og det kan være vanskelig å holde oversikt. Med hele familien samlet i en bank kan man lettere ha en felles økonomi, felles regningskonto og få bedre oversikt og kontroll. Man kan også ha avtalegiro og faste avtaler på treningsstudio og diverse strømmetjenester som man kanskje glemmer eller lettere mister oversikten over med flere kontoer og bankforhold. 

Som pensjonist går de fleste igjen litt ned i inntekt, men vil fortsatt ha mange ulike utgifter som mat, klær, drivstoff, vedlikehold på bolig, offentlige avgifter – lista er lang. Det kan fort bli forvirrende og lite oversiktlig å spre disse transaksjonene utover ulike kontoer, derfor bør du flytte lønnen til oss hvor du kanskje også har lån eller forsikring.  

Det er mye lettere enn mange tror å flytte lønn. Alt du trenger å gjøre er å informere arbeidsgiver, NAV, Lånekassen eller andre du får inntekt fra om at du har fått nytt kontonummer.
  1. Alt på ett sted
    Når du samler alt på ett sted, kan du lettere se helheten i økonomien din og forstå hva pengene dine går til. Én titt i nettbanken, eller én enkelt bankutskrift, gir deg et bilde av utgiftene og inntektene dine. Om du følger et budsjett, eller har sparemål du gjerne vil nå, kan det hjelpe deg å samle alle utgifter og inntekter på ett sted. 

  2. God personlig rådgivning 
    Vi i lokalbanken din er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt og rådgiveren din sitter derfor alltid klare til å hjelpe deg med gode råd og tips. Når du samler lønn, lån og andre utgifter i lokalbanken din får også rådgiver bedre innsikt i økonomien din og kan gi deg mer personlig rådgivning. Vi er faktisk såpass opptatt av kundene våre at vi vant Årets beste kundeservice i 2020!  

  3. Bedre kontroll på utgifter 
    Husk å flytte AvtaleGiroer fra tidligere banker og oppdatere abonnement på for eksempel strømmetjenester, mobil eller matkasser med ny kortinformasjon. Mange opplever at å bytte bank gir bedre kontroll på utgifter – kanskje blir man overrasket over et abonnement man hadde glemt at man hadde, eller man bestemmer seg for å rydde opp i faste utgifter og kvitte seg med ting man ikke har så stort behov for. Rådgiveren din kan hjelpe med praktiske ting som kan være vanskelig å få til selv, samt økonomisk rådgivning. Vi har fokus på ekte personer som hjelper deg, og du kan snakke med oss på chat, mail eller telefon og få hjelp raskt. 

Hos oss får du smarte løsninger som gjør bankhverdagen smidigere, og gratis personlig rådgivning. Da kan din hverdag fokuseres mindre rundt bank og økonomi, og mer rundt de fine hverdagsøyeblikkene. Bedre kontroll på økonomien gir rett og slett mer hverdagsglede, så ta kontakt med banken din i dag for å flytte lønnen din til oss og samle alt hos banken som kjenner deg best.